|
|
| Cine va castiga? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Cassie Duvall Headmistress
| Subiect: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 12:37 am | |
| "Cine va castiga?" era intrebarea scrisa de cativa Cercetasi pe Panoul cu Anunturi din Camera de Zi. Da, era intr.adevar o intrebare pe care multi si.o puneau tot mai des in ultimele doua saptamani. Cercetasii sau Astropufii?
Meciul trebuia sa inceapa in curand. Probabil intr.o jumatate de ora. Atat mai aveam timp sa ajung pe teren, sa ma imbrac, sa.mi iau matura si sa zbor prin aer. Insa asta imi placea cel mai mult sa fac, sa zbor. De mica eram innebunita dupa acest joc, asa ca nu ma deranja acum faptul ca trebuia sa alerg o gramada ca sa ajung la timp pe teren.
Urechile mele iubeau sunetul galeriei Cercetasilor. Stiam ca undeva pe acolo erau cei mai buni prieteni ai mei. Si stiam ca undeva, in vestiar trebuia sa fie si Andrew. Cand m.am gandit la el, am inceput sa alerg mai tare. Nu puteam pierde momentul (deja foarte bine cunoscut) din vestiar, cand ne uram reciproc noroc. Nu puteam rata pentru nimic in lume asta. El era pentru mine ca un medalion norocos.
Am ajuns in sfarsit in vestiar. Era liniste. Prea liniste. Ceva se intamplase. Si nu putea fi in nici un caz de bine. Capitanul echipei, Frank, statea in fata membrilor echipei, cu fata incruntata. Clar nu era de bine ce avea sa ne spuna. El se incrunta doar in cele mai dificile momente. "Acum ca sunteti toti", a inceput el, "va pot spune ceea ce ma framanta. Nu veti lupta cu Astropufii. Veti lupta cu Viperinii" "Poftim?" se auzi in cor din partea echipei. "Nu se poate asa ceva", spuse Alice. "Nu ne.am pregatit sa ne batem cu ei", am spus eu. "Nu le stim deloc tactica de joc". "Stiu, stiu!" incerca el sa opreasca reprosurile ce probabil ar fi putut continua la infinit. "De aceea, ma bazez pe faptul ca noi suntem intr.adevar buni. Ma bazez pe voi. Cine e de acord?" Ne.am uitat cu totii putin neincrezatori. Am schitat insa un zambet si am spus: "Puteam face asta." Am zambit apoi cu totii. Da, puteam bate viperinii.
OOC: Eu sunt cautatoare | |
| | | Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 12:50 am | |
| -Mult noroc! i-am urat eu lui Patty intorcandu-ma spre ea. -Mult noroc! imi spuse la randul ei. Parea putin stanjenita. Mi se parea ca e putin emotionata. Si eu eram. As fi vrut sa o iau in brate, sa o linistesc, dar trebuia sa ma concentrez. Stiam ca ma bat cu Balde, o matahala de la Viperini, de genul unui dulap 2 pe 2. Era mai masiv decat mine, dar eu eram Prinzatorul Anului. Acesta era premiul pe care il primisem de la directoare anul trecut. Am iesit pe teren in uralele echipei Cercetasilor. -Echipa Cercetasilor! striga comentatorul entuziasmat. Hardy, Breno, Rogers, Byrne, Dalton, Alice siiiiiiii Weatherbyyyyy!!!! Patty fu cea mai aclamata dintre noi. Nu eram gelos, ba dimpotriva, ma bucuram foarte mult pentru ea. Merita cel mai mult aplauzele, avea nevoie de ele mai mult ca oricine. Urma echipa Viperinilor la care nu am fost atent, pentru ca ma uitam atent la Balde. Acesta se apropie de mine si imi spuse: -Esti pregatit sa te rup in bucati, ratatule? -Esti pregatit sa iti sparg nasul, Balde? i-am raspuns. Se auzi vocea arbitrului: -Sa inceapa meciul!!!!!......... | |
| | | Cassie Duvall Headmistress
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:08 am | |
| Pe maturi, ne.am ridicat cu totii in aer. Acum incepea adevarata lupta. Trebuia sa batem cu orice pret Viperinii. Auzeam din tribune uralele adresate Cercetasilor. Poate ca ei chiar nu stiau, insa aceste urale erau extraordinar de folositoare pentru noi, pentru echipa. "Si meciul a inceput!" striga comentatorul. "Balonul se afla la Blake, care i.l paseaza lui Derek. Dar ce revenire! Cercetasii recupereaza balonul de la Viperini. Hardy i.l paseala lui Rogers, Rogers lui Byrne care inscrie. 10 puncte pentru cercetasi!" Am auzit cu greu tribunele sarind in sus de bucurie. "Scor 10 la 0, dar sa vedem ce urmeaza.." Nu mai avea rost acum sa ascult comentatorul. Trebuia sa.mi vad de treaba mea. Trebuia sa caut Hotoaica. Asta era treaba mea. Sath, cautatorul echipe adverse, se invartea intr.una prin mijlocul terenului. Ajunsesem sa ma intreb daca nu a ametit cumva. Poate asa aveam un motiv de fericire. Insa nu aveam sa ma duc acum sa.i adreses aceasta intrebare. In timp ce ma gandeam eu la asta,remarc strigatul suparat al comentatorului: "Asa ceva este inadmisibil! Viperinii faulteaza inca din primele minute ale jocului. Cei trei atacanti ai Viperinilor, Mason, Derek si Blake, se aflau in acelasi timp in zona de marcare. Acesta este Stoogingul! Si asa scorul este de 10 la 10" Nu exista arbitru? Nu acorda nimic? intrebam eu in gandul meu. Se pare ca corectitudinea lipsea complet.. Avea sa fie un meci lung, si foarte nedrept.. | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:20 am | |
| De 2 ori in 10 secunde venise Balonul-Ghiulea spre mine! Cu greu reusisem sa-l resping inapoi la Balde. Era intr-adevar o matahala. Puternic si dur! Cauta cu orice pret sa ma loveasca. -Ti-a ajuns, gunoiule? ma insulta el. -Asta e tot ce poti? incercam sa-l provoc. Dar stiam ca deja nu mai puteam. Imi gasisem nasul. Era mai puternic, mai masiv, mai dur si chiar daca eram mai inteligent decat el, ma gandeam cum sa fac sa obtin o pauza.Balde n-avea ochi decat pentru mine. Daca era fata, m-as fi simtit flatat. Dar, in situatia de fata, tot ce era mai rau se putea intampla. -Cercetasii revin! Gooool Alice! 20-10 pt. Cercetasi! Mason ii paseaza foarte bine lui Derek. Derek pentru Blake, care AU! e lovit in stomac de un Balon-Ghiulea trimis de Rogers. Dalton il deschide acum pe Byrne in partea stanga a terenului! Byrne paseaza excelent lui Alice, care este fata in fata cu portarul si.......GOOOOOOL! 30-10 pentru Cercetasi. Alice zboara inapoi catre mijlocul terenului, dar e lovita puternic de catre Mason! Ce josnic! Ce urat! Lovitura libera pentru Cercetasi! Executa Byrne si.....Gol! din nou Cercetasii! Gol! 40-10 pentru Cercetasi! Mi-am indreptat pentru o clipa privirea catre Patty. Un Balon-Ghiulea zbura cu rapiditate spre ea, insa ea era cu spatele la el. -Patty, fii atenta! am strigat. Am platit pretul pentru strigatul asta. O lovitura puternica in stomac de la u Balon-Ghiulea trimis de Balde, care in sfarsit ma prinsese cu garda jos, ma trimise in cadere libera.......... | |
| | | Cassie Duvall Headmistress
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 2:05 am | |
| M.am ferit in ultimul moment de Balonul Ghiulea, insa se pare ca Andrew nu avusese acelasi noroc. In cateva secunde, acesta era deja cazut jos, pe pamant, cu matura langa el. Asa ceva nu putea fi adevarat. "Andrew. Andreeeeew!" am inceput sa strig in timp ce imi dadeau lacrimile in ochi. Am zburat rapid catre el, m.am dat jos de pe matura si m.am aplecat pentru a.l vedea mai bine. "Te doare tare?" "Nu", imi raspunse zambind. "Sunt foarte bine", spuse acesta in timp ce se ridica. "Sa continuam jocul!". "Andrew, tocmai ai fost lovit. Cum poti spune asta? Ai nevoie de ingrijiri!" "Da, am nevoie de ingrjiri", spuse el zambind. Dupa o scurta pauza, continua: "Mi le poti acorda tu?" Am zambit si eu la randul meu, putin indimidata. Personal, eram genul de persoana timida, la care rar isi mai face aparitia Domnul Tupeu. Imi placea mult de Andrew. Si, imi placea de mult de Andrew. Insa niciodata nu am avut ocazia sau curajul sa i.o spun. "Daca insisti", am spus eu intr.un final. M.am apropiat de urechea lui si i.am soptit: "Ce fel de ingrijiri doresti?" S.a intors spre mine si am observat cum pe fata sa isi face aparitia zambetul sau perfect. M.am apropiat de el si i.am sarutat una din gropite. Acele doua gropite, pe care le iubeam.. Stiam ca nu le vad prea des, deoarece buzele sale aveau diferite moduri de a zambi. Unul mai frumos ca altul. Acestea fiinf facute, ne.am urcat increzatori pe maturi. Conduceam deja cu 30 de puncte avans. Totul parea sa mearga bine. Comentatorul isi relua treaba: "E o minune. Andrew e bine si continua meciul." Am vazut cum Andrew i.a spus matahalei de la viperini: "Tine.te bine". Nu m.am putut abtine sa nu zambesc. Revenind insa la ceea ce conta, mi.am amintit ca trebuie sa caut hotoaica aurie..
OOC: La ora asta, grmatica mea=varza | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 2:18 am | |
| Ma simteam un om nou. Cu fiecare lovitura a lui Balde trimisa catre mine, cu atat imi sporea dorinta de a-l da jos de pe matura. Si sarutul de pe obraz al lui Patty....Acel sarut dulce, pe care mi-l acorda prima oara.... Un Balon-Ghiulea trecu razant pe langa mine. Normal ca Balde era cel care il trimisese. Venise timpul sa-i raspund si eu cumva. Asa ca m-am apropiat de primul Balon-Ghiulea pe care l-am vazut, si l-am trimis cu o forta nebuna catre matahala. Balonul lovi in plin! Balde se prabusi la randul sau, asa cum ma prabusisem eu mai devreme, dar pe el nu avea cine sa-l ingrijeasca in felul in care am fost eu ingrijit. Nici nu stiam daca ne vazuse tot stadionul sau nimeni. Nu-mi pasa. Zburam in jurul galeriei Cercetasilor strigand cot la cot cu ei, pana se ridica Balde. Era un avantaj pentru noi deoarece, in timpul in care el fu pe pamant, Cercetasii lovira de inca 2 ori, prin Alice si Dalton.......... | |
| | | Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 7:45 am | |
| si marcara! Eu placam portile si aveam vizibilitate buna spre tot terenul. Deodata m-am trezit fata-n fata cu o matahala care avea balonul in mana. M-a prins de matura si mi-am dat seama ca nu vrea sa marcheze,ci sa ma dea jos de pe matura. L-am prins si eu de matura si am tras in dreapta. Breno a trimis un balon ghiulea spre matahala si am vazut cum acesta cade in jos si ma tragea si pe mine... | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 11:23 am | |
| In ultima secunda m-am ferit de un Balon-Ghiulea (trimis de Balde,desigur)ce se apropiase foarte repede de mine, si m-am uitat inspre portile noastre. Primul Balon nu fusese de ajuns. Trebuia sa il trimit pe al doilea. M-am pozitionat astfel incat sa nu ii arat lui Balde ce se petrece la portile noastre. -Haide, Balde, stiu ca poti mai mult! i-am strigat. Incearca sa ma lovesti! -Tine asta, ratatule! urla matahala. Pe asta si mizam. Sa-l enervez atat de tare incat sa trimita Balonul cu toata forta spre mine. M-am ferit, iar Balonul ajunse sa loveasca degetele lui Mason, cel ce se agata de matura lui Drake. Din nefericire, acesta nu cazu jos, dar se pomeni cu o mare durere in mana. Deodata, am vazut ceva: era Hotoaica, zbura aproape de pamant, in centrul terenului. Nu puteam sa o alertez pe Patty, deoarece Sath era mult mai aproape.Daca ma repezeam spre Hotoaica,ceilalti si-ar fi dat seama ce se intampla si chiar era greu sa o scape din ochi. Pe atunci nu stiam ce tactica sa aplic, ulterior la 20 de ani, reusind sa folosesc tactica(,)corecta. Am zburat totusi catre Patty. Cat mai usor, cat mai incet, pentru ca ceilalti sa nu remarce nimic iesit din comun.Trimiteam in continuare Baloanele-Ghiulea spre Balde, dar acum aveam un singur scop:sa ajung la Patty. Dupa 2 minute, in care m-am rugat ca Sath sa nu vada Hotoaica si ca ea sa ramana tot acolo, am trecut usor pe langa Patty, spunandu-i: -Centrul terenului, jos. .......... | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:00 pm | |
| Patty tasni spre pamant si Sath o observa si se lua dupa ea. Breno trimise un balon ghiulea spre Sath dar nu il nimeri. Sath o lovi tare pe Patty vrand sa o dea jos de pe matura. Eu eram atent la incaierare si imi luasem doua goluri. Daca mai vream sa castigam trebuia ca Patty sa prinda hotoaica... | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:15 pm | |
| Era 60-30. Conduceam, dar daca Patty nu prindea Hotoaica, pierdeam la sigur. Sath continua sa se impinga in ea, dar arbitrul nu vedea nimic. Sath avea sa ajunga primul si sa prinda Hotoaica, aducand 150 de puncte de Viperini. Mai aveam o singura sansa... M-am intors spre Balde si am inceput sa-l injur astfel incat sa nu ma auda arbitrul. L-am enervat atat de tare incat a inceput sa ma fugareasca cu bata. Puteam sa stau si sa ripostez, dar nu asta era planul meu. Am luat-o rapid inspre Hotoaica. Balde se tinea dupa mine si tot lovea aerul din spatele meu. Stiam ca daca imi iau o bata in cap de la matahala, stateam cel putin o luna in spital. Am incercat sa imi zoresc matura. Sath era la numai 50 de centimetri de Hotoaica. "Haide, haide!" imi tot ziceam in gand. Intr-o fractiune de secunda se intamplara toate: Sath intinse triumfator mana care se lovi de corpul meu, deoarece reusisem sa pun pe fuga Hotoaica, eu am trecut mai departe, dar Sath si-a lasat mana in aer. Mare greseala! Lovitura de bata pe care o primi in incheietura de la Balde fuse memorabila........ | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:32 pm | |
| Breno salvase uimitor meciul! Dar chiar atunci in mijlocul terenului se isca o lupta. Mason il tinea pe Balde,Derek il tinea pe Sath iar Stevie il tinea pe Breno. -O sa te omor!urla Sath care era cea mai mare matahala din echipa si era in anul VII.Din cauza ta am pierdut hotoaica. -Nu-i vina mea ca esti un cap-sec,zise Breno.Dar tare as vrea sa iti sparg capul daca nu m-ar tine Stevie. -Te-as putea strivi ca pe o mogaldeata!urla Sath. Stevie ii dadu drumul lui Breno si acesta... | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Mar Dec 21, 2010 1:41 pm | |
| M-am repezit cu bata spre Sath. Daca nu aparea arbitrul in ultima secunda, bata ar fi lovit in plin. -Ce se intampla? -Nimic, domnule arbitru. am spus eu repede. -Nu-i adevarat! A vrut sa ma omoare! urla Sath. -Poftim?! striga arbitrul spre mine. Pauza pana va linistiti! Pauza! arata spre ceilalti jucatori din teren. Macar nu fusesem dat afara. Si asa aveam o tinta clara de acum:mana lui Sath. Era distrusa de lovitura pe care si-o luase de la Balde. Am coborat pe teren, in timp ce ma uitam cu ura la sath, si el la mine. Trebuia sa trimit de acum incolo cat mai multe Baloane-Ghiulea catre mana lui, pentru a i-o slabi. Frank ne astepta jos. I-am povestit ce s-a intamplat si m-am ales cu o mustrare de la el. Totusi, nu avea ce sa faca. Tocmai salvasem meciul. Ne-am indreptat din nou spre teren de pe banca de rezerve pentru a reincepe meciul. La un moment dat am simtit o sarutare pe obraz. M-am intors si am vazut-o pe Patty. Imi zambea. Eram gata sa ma inalt...... | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Joi Dec 23, 2010 7:30 pm | |
| Ne-am intaltat din nou. O matahala o daramase pe Patty de pe matura si se indrepta spre poarta sa marcheze. -Fault!zise arbitrul.Lovitura libera pentru Cercetasi. Stevie fu cel care batu lovitura si marca! Breno se impinse cat putu de tare in matahala care incercase sa o darame pe Patty si acesta il injura acum pe Breno. Meciul continua sa se transforme intr-un macel mai ales dupa ce Balde arunca cu bata dupa Breno si o nimerise pe Alice care acum avea capul spart...
Ultima editare efectuata de catre Drake Hardy in Vin Dec 24, 2010 6:46 am, editata de 2 ori | |
| Subiect: Re: Cine va castiga? Joi Dec 23, 2010 9:19 pm | |
| OOC: cum sa bata Patty, daca ea e cautator? Ne-am dus toti catre Alice. Balde venea dupa mine rapid, insa arbitrul se posta intre noi si dicta din nou fault pentru Cercetasi. Alice avea insa nevoie de ingrijiri medicale, asa ca am ramas in 6 oameni pana a revenit ea. In acel timp am luat 2 goluri: 60-40! Trebuia sa ne dublam eforturile ca sa fim siguri de victorie. Comemantotrul reincepu: -Si iata ca Alice revine pe teren! Este foarte bine pentru Cercetasi, deoarece a parut ca nu va mai putea continua! Mingea este la Dalton. Dalton ii paseaza lui Byrne, insa Mason intercepteaza balonul. Mason trece de mijlocul terenului, se fereste de Balonul-Ghiulea trimis de Rogers si ii paseaza lui Derek, dar acesta este lovit in plin de un Balon-Ghiulea trimis de Breno!Avea dreptate. Lovisem bine, dar aveam din nou sa platesc un pret pentru asta. Lovitura pe care mi-o dadu Balonul-Ghiulea trimis de Balde ma facu sa ma chircesc de durere, dar nu ma dobori............. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine va castiga? | |
| |
| | | | Cine va castiga? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|