AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Înscrieri şi Reguli

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Shimizui Heiwa Chiyoko
Anul I
Shimizui Heiwa Chiyoko

Data de înscriere : 20/04/2011

Înscrieri şi Reguli Empty
MesajSubiect: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli EmptySam Apr 23, 2011 5:33 pm

Lăsând la o parte morocul meu absolut "chior" mai pe româneşte, cu care am ajuns să predau, aici e formularul de înscriere

Cod:
 [b]Mă numesc: [/b]
[i]Sunt în anul: [/i]
[u]Vreau să particip la aceste ore pentru că: [/u]

Note: Notele vor fi de la unu la 10 dar am libertatea să hotărăsc ce număr de puncte înseamnă nota. De exemplu, dacă elevul X şi elevul Y iau amândoi 10, eu pot să-i dau unuia 100 de puncte şi celuilalt 110. E aşa... în loc de 10 cu Like a Star @ heaven

Observaţii: Am să ţin o oră cam o datp la două săptămâni. Dacă se întâmplă să fie mai des, o să trimit PM elevilor înscrişi.
Nu sunt atât de severă să cer să vă faceţi toaaate temele, având în vedere că unora poate nu le place materia şi s-au înscris doar pentru puncte, cu toate că eu nu dau teme lungi. Aşa că sper să vă faceţi măcar o temă pe lună.

Rugăminte: Eu nu controlez caracterele voastre, deci nici voi pe al meu, să fie clar.

Reguli: Se acceptă oricâte glume, în limita bunului simţi.
Atunci când mă contraziceţi la lecţie, vreau să aduceţi argumente.
ex: "-Planta Hyprosius Magnus nu se înmulţeşte, dar nu are o "moarte biologică". Este de asemenea şi parazită.
-Ba nu!
De ce spui asta, Y?
-De aia!"
Nu aşa.

"-Planta Hyprosius Magnus ...(etc)
-Mă scuzaţi, eu cred că e greşit.
-Cum aşa?
-Păi planta se înmulţeşte prin spori. Aproximativ. Vedeţi, embrionii odată fecundaţi sunt direcţionaţi spre frunze, unde ies prin porii de evapo-transpiraţie acoperiţi într-un lichid violet. Embrionii fiind microscopici, pare că planta doar elimină apă, dar Hyprosius Magnus aşteaptă, în fiecare toamnă, câteva vânturi sudice care să poarte embrionii altundeva, răspândind planta. În plus, planta nu este nici parazită. Cum am zis mai sus, vântul transportă embrionii si uneori aceştia se lipesc de alte plante şi se dezvoltă acolo douăsprezece zile, după care întind nişte trulpiniţe până la pământ şi ele vor prinde rădăcini definirive, iar planta se fa desprinde de "gazdă".

Aşa da.

Dacă argumentele cu care mă contraziceţi mi se par mai bune decât ideea mea, voi admite în roleplay că am greşit şi voi lua varianta voastră ca fiind corectă.
Sus In jos
Adnana Hale
Wizard
Adnana Hale

Data de înscriere : 12/12/2010
Vârsta : 24

MesajSubiect: Re: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli EmptySam Apr 23, 2011 8:45 pm

Mă numesc: Adnana Hale
Sunt în anul: VI
Vreau să particip la aceste ore pentru că: mi se pare o materie foarte interesanta si frumoasa
Sus In jos
Salem Wood
Anul V
Salem Wood

Data de înscriere : 25/05/2011
Vârsta : 26

MesajSubiect: Re: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli EmptyMier Iun 01, 2011 4:48 pm

Mă numesc:Salem Wood
Sunt în anul:II
Vreau să particip la aceste ore pentru că:Ador materia aceasta Very Happy
Sus In jos
Hope Monroe
Anul I
Hope Monroe

Data de înscriere : 23/07/2011
Vârsta : 25

MesajSubiect: Re: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli EmptySam Iul 23, 2011 6:21 pm

Ma numesc: Hope Monroe
Sunt in anul : I
Vreau sa particip la ore pentru ca : mi se pare interesant intr-un mod misterios
Sus In jos
Emma Williams
Anul III
Emma Williams

Data de înscriere : 22/07/2011
Vârsta : 27

MesajSubiect: Re: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli EmptySam Iul 23, 2011 6:38 pm

Mă numesc:Emma S. Collins
Sunt în anul:I
Vreau să particip la aceste ore pentru că: Mi se pare o materia fascinanta
Sus In jos
http://gryffindor-seeker.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Înscrieri şi Reguli   Înscrieri şi Reguli Empty

Sus In jos

Înscrieri şi Reguli
Sus 
Pagina 1 din 1