|
|
| Colt a disparut | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Steffy Cuttenberg Anul II
| Subiect: Colt a disparut Joi Iul 14, 2011 9:53 pm | |
| Colt a disparut E o zi normala, mult prea normala pentru mine. Si parca ma simteam ciudat, mult prea ciudat pentru o zi normala. Si cum nu stiam ce sa cred, am hotarat sa-l vizitez pe Hagrid, poate el stia mai multe despre aceasta stare de spirit tare ciudata care o simteam oarecum in stomac, apoi se ridic in gat sub forma unor vorbe fara noima. Am iesit neobservata din castel si am fugit catre coliba lui Hagrid, spre a vorbi cu el cat mai rapid. Dupa cateva secunde de alergare nebuneasca pentrua scapa de liliecii aceia nesabuiti ce imprejmuiau intregul castel, incepu o ploaie nebuna care ma uda din cap pana in picioare. M-am grabit si am ajuns intr-un final in fata usii. Am batut imediat la usa, iar Hagrid mi-a deschis prietenos. “ Nu te asteptam asa tarziu! Intra.” imi zambi Hagrid si ma pofti inauntru, intinzandu-mi un platou urias cu prajituri de care nu m-am atins, stiind ce bucatar "bun" era Hagrid. Nu o spun in nume de rau, dar ideea sa de a gati mi s-a parut de foarte multe ori neinspirata, dar imediat ce as fi gustat si acele prajituri crocante, m-as fi gandit la acest lucru din nou, si din nou, si din nou, pana cand mi-ar creste dintele ce s-ar sparge. Am refuzat, deci, prajiturile, incercand sa nu par nepoliticoasa. In schimb, Hagrid imi oferi o ceasca uriasa de ceai, din care nu gustasem niciodata, asa ca nu stiam ce sa cred. L-am acceptat si nu a fost chiar asa de gretos pe cat ma asteptam. M-a intrebat daca as vrea sa stiu ce contine ceaiul, dar vazand ca era asa entuziasmat cand mi-a pus intrebarea, am preferat sa nu aflu si sa continui sa-l beau.
“ Si... ce te aduce pe la mine la ora asta?” ma intreba Hagrid. “ Ma simt cam ciudat, poate tu stii despre ce e vorba. Simt un sentiment de vinovatie pentru ceva ce nu am facut, si simt ura pentru cei care de obicei stateau langa mine si ma ajutau la greu. Ai idee ce sentiment nebun si apasator e asta? Cum se numeste? Sincer, as vrea sa il inlatur rapid, sa scap de senzatia asta aiurita! ” m-am descarcat eu, incercand sa-mi pastrez aura calma, ceea ce nu-mi prea reusea. Imediat ce am terminat cu urlatul despre "suferinta" mea, Colt s-a apropiat de mine iar eu am inceput sa il scarpin pe capul sau urias. “ Un leac? Tocmai l-ai gasit! ” rase Hagrid, sifonandu-mi starea calma. “ Orice persoana care il mangaie pe Colt se calmeaza. Nu te simti mai bine, mai ciudat, mai in siguranta, mai fericita, mai ... ” “ Am priceput esentialul, Hagrid. Multumesc, chiar ma simt mai bine. Dar ce s-a intamplat cu Colt? Vad ca e putin cam abatut, ai observat? ” l-am intrebat eu pe Hagrid, dar cand am terminat intrebarea mi-am dat seama ca nu stia despre acest lucru. S-a ridicat de pe scaun, aproape rasturnand masa, si s-a indreptat cu mersul lui greoi catre Colt. S-a uitat cateva minute incontinuu la el, dupa care mi-a spus ca e tarziu si ca ar trebui sa ma intorc la castel. L-am ascultat si dupa ce i-am urat o seara buna am fugit in Camera de Zi a Cercetasilor, unde m-am refugiat cateva ore, apoi am mers nelinistita la Dormitoarele Fetelor si am adormit imediat ce am pus capul in perna.
Ziua urmatoare, am mers din nou la Hagrid sa vad cum se mai simte Colt. Cand am intrat in coliba, Hagrid varsa rauri de lacrimi. Colt disparuse! | |
| | | Rose Geller Anul V
| Subiect: Re: Colt a disparut Vin Iul 15, 2011 9:39 pm | |
| Referate peste referate. Teancul de teme parca nu se micsora. Il puteam numi Infinitul. Ca de obicei, cand nici macar la Biblioteca nu era liniste, ma refugiam intr-o fosta clasa, invechita, in care mai mult de jumatate din banci erau rupte. Cum nu avusesem chef sa le dau la o parte, acum stateau gramada in mijlocul incaperii. Asa cum imi era obiceiul sa stau si la ore, ultima banca era a mea. Deodata, cineva navali in camera si tranti usa. Cand am intors capul am zarit-o pe Steffy. - Hey Steff! am salutat-o. Cum m-ai gasit? am intrebat curioasa. - Tu tot timpul stai aici cand esti in urma cu temele, spuse ea, repede. - E totul in regula? - Colt a disparut. - CE? am intrebat, tinandu-ma de banca pentru a nu cade de pe scaun. Cum? - Nu stiu. Hagrid a fost pana la Castel, iar Colt a ramas la coliba. Cand s-a intors, cainele nu mai era. - Colt nu ar fugi. Il iubeste pe Hagrid, am spus, ingrijorata. - Unde ati cautat? - Pai, prin Castel clar nu e, au cautat in fiecare coltisor. - Nu chiar peste tot. - Ce vrei sa zici? intreba Steffy. - Vreau sa zic ca pe aici nu au fost. - E aici? intreba ea, cu gura cascata. - Ma crezi nebuna? am ras. - Scuzeee.... - Hai la coliba, am continuat, iesind din camera. L-am gasit pe Hagrid in gradina de Dovleci. - Esti bine? am intrebat. - Sunt bine, mormai batranul Hagrid. - O sa il gasim, sunt sigura, am incercat sa-l linistesc. - Bietul Colt! sopti Hagrid si isi sufla nasul intr-o batista cat o fata de masa. - Nu avem ce scoate de la el, am spus catre Steff. - Deci... de unde incepem cautarile? intreba ea. - Padurea interzisa. Am iesit din gradina si am intrat in Padure. Nu parea nimic neobisnuit. Cu cat cuprindeam mai tare in miezul padurii, cu atat mai putin vedeam cerul sau lumina zilei. La un moment dat se auzi un trosnit ciudat, urmat de un schelalait lung. - Lumos! spuse Stef. - Colt?
| |
| | | Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Colt a disparut Dum Iul 17, 2011 9:16 am | |
| Care era cel mai bun loc sa-ti faci tema la Grija pentru creaturile magice?? Nu cumva Padurea Interzisa? Asa ca dis-de-dimineata mi-am luat pergamentelele,cartile si penele si m-am indreptat spre o poiana de unde aveam sa vad sigur vreo doi-trei Apararcuri pe care carora va trebui sa le urmaresc comportamentul cand nu stiu ca oamenii ii urmaresc. Am stat si am asteptat sa apara si dupa ceva timp au aparut 3.Se indreptau direct spre tufisul cu fructe ciudate carora nu le stiam numele asa ca am notat acest lucru.Apararcurile au fugit speriate in timp ce un caine mare venea in poiana.Era Colt. Colt veni si isi puse capul pe genunchii mei parand foarte suparat. -Colt!am strigat eu la el.Mi-ai speriat Apararcurile!Pleaca! Am privit cum doua lacrimi curg din ochii mari ai lui si cum pleaca avantandu-se in mijlocul padurii in timp ce scotea un schelait de suparare. In scurt timp Apararcurile aparura iar si acum beau apa ce se stranse in frunzele unei plante cu frunze in forma de pahar. Apararcurile fugira iar speriate in timp ce in poiana isi facura aparitia 2 fete: Steffy si Rose. -Iar mi-ati speriat Apararcurile! am urlat eu suparat.Asa nu-mi pot face tema la Grija pentru Creaturile Magice! -Cum adica?ma intreba Steffy.Ti-a mai speriat cineva Apararcurile? -Da!am zis eu suparat.Colt! -Colt!?exclama Rose.Unde s-a dus? -In mijlocul padurii,am raspuns eu.De ce? -Pentru ca a fugit de la Hagrid,raspunse Steffy.Iar Hagrid plange incontinuu. -Va ajut sa-l cautati!am zis eu.Haideti! Am fugit spre directia unde o luase Colt si am intrat in intunericul padurii si pe jos am reusit sa vad bale de caine...Eram pe drumul bun. Printre copaci tot apareau panze de paianjen uriase pe care le taiam cu vraja "Diffindo!"...Ne apropiam de acromantule.Si asta nu era bine...Dar balele de pe jos arata ca Colt o luase in directia asta! | |
| | | Steffy Cuttenberg Anul II
| Subiect: Re: Colt a disparut Dum Iul 17, 2011 2:59 pm | |
| Am mers in continuare pe "urmele" lasate parca intentionat de catre Colt. Eram tare speriata, dar pentru cuplul de soc Hagrid-Colt as fi facut orice, avand in vedere ca imi aduceau fericirea zilnic. In fata unui copac urias, Colt statea cu capul in pamant. L`am privit cu disperare, dar mai apoi am incercat sa`l ridic, sa vada ca sunt eu, sa vada ca nu avea sa i se intample nimic rau. M`am asezat langa el si am inceput sa`l scarpin pe pielea lui uriasa plina de cute. Degetele mele aratau ca niste gaze pierdute in mare ( ) . - Haide, Colt, hai sa mergem inapoi la Hagrid. Incercam sa il linistesc, sa il luam o data si sa mergem : Padurea Interzisa imi dadea mereu fiori reci. Chiar am incercat sa il fac sa leviteze pentru a`l duce inapoi la Hagrid, dar era prea greu, iar vraja nu avea nici un efect. Am decis, deci, sa apelam la forta bruta. I`am ridicat capul incet pentru a fi siguri ca nu doarme. Dar dormea. Oare in ce sens? Speriata, m`am uitat la el : fusese impietrit. - E impietrit. am spus eu. E IMPIETRIT! Vorbele mele rascoleau Padurea. Parea mai frig decat era in realitate. - Saracul Colt! Si acum ce facem? m`a intrebat Rose. - Hmm, sa`l ducem in Aripa Spitalului? - Da, l`am duce, daca am avea cum! Drake, gandeste! am tipat. - Scuze ca fac tot posibilul! tuna el. Era dificil, mult prea dificil. Hmm, ce multe metafore in lumea asta, si ce repetitii artistice care imi zgarie mintea prea rar folosita. Am inchis ochii pentru o secunda. Deodata, Rose striga : - Am o idee! Adevarul era ca o idee mai tacanita ca aceea nu exista. Dar era singura solutie. | |
| | | Rose Geller Anul V
| Subiect: Re: Colt a disparut Mar Iul 26, 2011 1:59 pm | |
| - Am putea chema maturile si sa legam o plasa intre ele, am spus eu repede. - Si cum il punem in plasa? intreba Drake. - Ammm... Vraja de levitatie multipla... - In regula... Ne-am scos toti baghetele. - Accio Matura! am spus in acelasi timp. Nu trecu mult timp pana ce pe cer aparura 3 puncte mici. Se indreptau cu viteza catre noi. Cand maturile ajunsesera destul de aproape de noi, Steffy se feri. - Hey, sunt doar in anul II, nu poti sti niciodata cand nu stapanesti o vraja! spuse ea, la privirile noastre ironice. Fara sa imi dau seama, matura mea ma lovi cu putere in stomac. - OUCH! am spus eu, doborata la pamant. - Sa nu spui ca nu te-am prevenit! rase Steffy. Cand termina fraza, maturile noastre incepura o "batalie". Ne loveau un prindeau si cat de repede puteau. - AUU! Auuu! Opreste-te! striga Drake. - Ce se intampla cu ele? Se auzi un fosnit straniu in spatele meu. - Doar nu credeati ca va distrati fara mine, nu? intreba Bianca. - OPRESTE-LE! zbiera Steffy. - Bine... Sfichiui din bagheta si maturile cazura pe pamant. - Ei bine... Cum ne-ai gasit? am intrebat, curioasa. - Ti-ai lasat matura in dormitorul meu, eu n-am facut decat sa o urmaresc. Ce naiba!? sopti B, la vederea lui Colt. - Poveste lunga, a fost impietrit, spuse Drake. Avem nevoie de o plasa puternica. Vreo idee? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colt a disparut | |
| |
| | | | Colt a disparut | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|