AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Detention

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cassie Duvall
Headmistress
Cassie Duvall

Data de înscriere : 19/04/2010
Vârsta : 28

Detention Empty
MesajSubiect: Detention   Detention EmptyMier Mai 04, 2016 9:32 pm

anul V
decembrie 2004

Era trecut de ora 7, așa că elevii erau deja în Sala de Mese, savurând bunătățile de la cina din acea seară. Eu, din moment ce nu puteam ajunge, o rugasem pe Kristin să-mi oprească și mie câte ceva, pentru a putea mânca în Camera Secretă. Coridoarele castelului erau deci pustii la ora respectivă, așa că am urcat destul de rapid până la etajul 3. Pe la 7 și un sfert eram deja în Sala Armurilor, ținând în mâna stângă două cârpe vechi pe care Argus Filch mi-o dăduse cu doar câteva minute mai devreme. Pe Andrew nu îl mai văzusem de la prânz - deși trebuia să fim amândoi acolo și aș fi vrut să mergem împreuna, nu am reușit să dau de el pe nicăieri. Se întunecase deja afară, motiv pentru care nu puteam vedea mare lucru în sală. Începuse și să ningă, așa că am pierdut vreo 5 minute doar uitându-mă pe geam. Am început apoi însă să lustruiesc singură armurile vechi.

Evident că nu eram acolo din plăcere, însă nu aveam de ales. Explicația: detenție. Cu o zi înainte, împreună cu Andrew, am zis să ne amuzăm pe seama altor elevi. Ideea noastră a fost de a crea o mică Poțiune pe care să o lăsăm în Sala de Mese, șansele ca cineva să o bea fiind destul de mari. Așa s-a și întâmplat de altfel. Victima noastră a fost o elevă din anul II, de la Astropufi - Bao-Yu Xiao.
    Poțiunea nu a fost una foarte spectaculoasă (după părerea mea), deoarece efectul ei era de a te face să plângi încontinuu, fără un motiv anume. Chiar și așa, pentru profesori a fost destul de evident că eu eram vinovată de existența acelei Poțiuni. Nu îmi puteam da seama totuși cum au aflat de faptul că și Andrew mi-a fost complice în acest mic plan. Oricum, ”pedeapsa” primită a fost să curățăm armurile din castel, evident, fără a folosi magia. Asta, și câte 10 puncte scăzute de fiecare de la Viperini.

Era deja trecut de și jumate când apăruse și Andrew.
    Cât de întuneric e aici.. Lumos!” spuse acesta.
    Cât de punctual ești”, l-am contracarat, aruncându-i cealaltă bucată de carpă pe care o primisem. ”Mi-ar plăcea să apuc și să-mi fac tema la Poțiuni în seara asta. Și să mănânc, preferabil, că mor de foame!
    Am eu o prăjitură la mine”, mi.a spus, începând să caute prin buzunare.
    Nu vreau”, i-am răspuns tăios.
    Bine atunci, treaba ta”, imi spuse nepăsător, mușcând de prăjitură în momentul în care o găsise.

După doar câteva minute, se auzi un zgomot puternic dinspre Andrew. M-am întors către el, aproape țipând la acesta:
    Nici nu ai ajuns bine și deja distrugi armurile astea?!
    Dar nu am fost eu”, se apără acesta.
Sus In jos
https://dumbledore.all-up.com
Andrew Breno
Wizard
Andrew Breno

Data de înscriere : 30/10/2010
Vârsta : 27

Detention Empty
MesajSubiect: Re: Detention   Detention EmptyJoi Mai 05, 2016 12:48 am

Faptul ca intarziam la detentie nu ar fi trebuit sa fie nici o noutate pentru Filch. A renuntat la incercarile sale disperate de a ma gasi si a ma pune la treaba in anul IV, cand a realizat ca pierde mai mult timp cautandu-ma decat pierdeam eu in detentie. Cu toate acestea, aveam in sfarsit un motiv bun pentru care intarziam, ceea ce nu se intampla prea des. Craciunul se apropia cu pasi repezi, si era o persoana anume pentru care voiam un cadou mai special. Nu stiam ce, insa. Cassie nu era tocmai usor de "citit", si asta imi dadea batai de cap destul de des. Pe masura ce Craciunul se apropia, devenea tot mai entuziasmata si chiar ma intreba, razand, intr-o seara, in timp ce stateam in Camera Secreta, ce aveam de gand sa ii iau. N-am stiut sa raspund, asa ca nu am putut decat sa insist ca o sa ii placa si ca e ceva "ce o sa-ti placa enorm de mult". Asadar, inainte de cina am incercat sa gasesc ceva, fara succes insa. Uitandu-ma la ceas, am realizat ca era 7 jumate, si Cassie probabil ma astepta deja.

Cand am ajuns la etajul 3, mi-am dat seama ca am avut dreptate. Cassie era deja acolo, lustruind una din armuri. Abia ii puteam distinge silueta insa, singura lumina fiind cea a lunii, venita pe o fereastra aflata in apropierea ei.
    ”Cât de întuneric e aici.. Lumos!” am spus, apropiindu-ma de Cassie.
    ”Cât de punctual ești” imi raspunse ea taios, aruncandu-mi o carpa. ”Mi-ar plăcea să apuc și să-mi fac tema la Poțiuni în seara asta. Și să mănânc, preferabil, că mor de foame!” continua.
    ”Am eu o prăjitură la mine” am spus, cautandu-ma prin buzunarele robei.
    ”Nu vreau”
    ”Bine atunci, treaba ta”. Gasisem in sfarsit prajitura, pe care am decis sa o mananc de unul singur. Cassie se intoarse cu spatele la mine, aratand clar faptul ca nu avea chef de vorba. Am lasat-o in pace, gandindu-ma ca o sa gasesc o cale sa o impac mai tarziu. Pana la urma, mereu reuseam.

Dupa cateva minute, un zgomot puternic imi opri sirul gandurilor. O armura tocmai cazuse si se facuse bucati langa mine. Imediat, Cassie incepu sa tipe la mine:
    ”Nici nu ai ajuns bine și deja distrugi armurile astea?!”
    "Dar nu am fost eu" am incercat sa ii explic, privind-o mirat.
    "Nu zau? Si ce s-a intamplat, a cazut de una singura armura aia?"
    "Pai.. poate" am spus.
    "Iti bati joc de mine, Andrew?"
    "Wtf, nu. Sunt cat se poate de serios."
    Nu zambeam, si asta era un semn clar si pentru ea ca eram nevinovat de data asta. Veni langa mine si se uita la armura cazuta. Lovi cu piciorul unul din bratele desprinse ale armurii, acesta miscandu-si degetele usor.
    "Hm..stiu ca armurile se mai misca prin castel, dar de obicei asta se intampla seara tarziu..Si nu se dezmembreaza singure"
    Asa era. Niciodata, in plimbarile mele prin castel, nu vazusem vreo armura care sa cada pur si simplu din senin.

"Of..in fine. O sa ne ia acum si mai mult sa asamblam chestia asta la loc." spuse Cassie, privindu-ma.
    "Priveste partea buna. Macar ai companie buna." am spus, zambind.
    "Da, ce sa zic. Cat noroc pe mine." spuse sarcastica, insa am vazut un usor zambet formandu-se pe buzele ei.
    Se duse catre fereastra, privind fulgii de zapada care se adunau pe pervaz.
    "God.. uite ce frumos ninge. Mi-ar placea sa fiu afara acum."
    Am venit langa ea, luand-o usor in brate. Nu se impotrivi, insa tinu sa mentioneze:
    "Sa stii ca inca sunt suparata pe tine."
    N-am apucat sa raspund, pentru ca un alt zgomot la fel de puternic ca cel de dinainte se auzi, din directia unei alte armuri. Si aceasta cazuse si parti din ea erau acum imprastiate pe tot coridorul.
    "Ce naiba se intampla?" am auzit-o pe Cassie soptind.
Sus In jos
Cassie Duvall
Headmistress
Cassie Duvall

Data de înscriere : 19/04/2010
Vârsta : 28

Detention Empty
MesajSubiect: Re: Detention   Detention EmptyVin Mai 06, 2016 12:56 am

Nu știu”, îmi răspunse Andrew, uitându-se la fel de mirat către armura ce tocmai se dezmembrase.
    Ei bine.. ar trebui să începem să le asamblăm. Asta dacă nu vrem să stăm aici până după miezul nopții”, i-am spus în timp ce mă îndreptam către prima armură ce căzuse, pregătindu-mi bagheta. ”Mă ocup eu de asta. Tu ai grijă de cealaltă.
    Sigur”, mă aprobă Andrew, scoțându-și și el bagheta. În câteva minute armurile erau la locul lor, ca noi.

Bun, să ne întoarcem la ceea ce aveam de fapt de făcut”, am spus, înlocuind bagheta cu cârpa și întorcându-mă la armura pe care începusem să o curăț. După nici un minut însă, și aceasta se dezmembră.
    Au”, am strigat, în momentul în care o bucată din aceasta îmi căzuse peste picior. ”Devine foarte enervant! Ar trebui să mergem la Filch și să-i spunem.
    Chiar crezi că asta e o idee bună sau că am rezolva ceva?” mă întrebă Andrew, puțin amuzat.
    Evident că nu cred asta! Dar nu am de gând să stau aici asamblând armuri!” am spus în timp ce priveam cum încă o armură se face bucăți. Andrew se apropie de mine, luându-mă de mână:
    Liniștește-te, la urma urmei..
    Nu am auzit continuarea - vreo 10 armuri se dezmembraseră în același timp, iar zgomotul provocat de acestea mă făcu să îmi duc mâinile la urechi. Nu îmi aminteam când am fost ultima dată la fel de nervoasă ca în acel moment; priveam podeaua plină de bucăți din armuri, strângând puternic cârpa între degete.

Well, privește partea bună..” a început Andrew, făcându-mă să-mi îndrept privirea către el, deși acesta se uita în altă parte. ”Măcar nu va trebui să îl căutăm noi pe Filch.
    Am întors și eu capul, pentru a vedea la ce se uită - Mrs Norris.
    Superb. În mod normal aș spune să fugim..
    Yeah, nu are niciun rost acum”, confirmă Andrew.
    Pisică idioată!” am murmurat printre dinți. Mi-am scos bagheta, asamblând toate armurile.
    E inutil. O să se dezmembreze din nou”, mă anunțase Andrew.
    Mulțumesc că mi-ai spus, Captain Obvious", i-am răspuns, uitându-mă cu reproș către el. ”Roagă-te doar să nu se întâmple asta cât vine Filch să ne verifice”, am continuat, aplecându-mă după cârpa lui și aruncându-i-o.

Într-adevar, Filch apăru imediat. Acesta se plimbă puțin, fără a scoate un cuvânt. 'Pleacă, pleacă, pleacă mai repede', repetam în minte în timp ce continuam să lustruiesc brațul unei armuri. Acesta se întoarse cu spatele către mine, analizând armura pe care o lustruia Andrew.
    Foarte bine! Să știți că nu plecați de aici până nu lustruiți fiecare..”, începu îngrijitorul. Observasem cum o armură dă să cadă, așa că mi-am scos rapid bagheta, șoptind un 'Wingardium Leviosa'. Filch însă mă auzise, doarece nu își termină propoziția.
Sus In jos
https://dumbledore.all-up.com
Continut sponsorizat

Detention Empty
MesajSubiect: Re: Detention   Detention Empty

Sus In jos

Detention
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dumbledore's Army :: Hogwarts :: Trofee şi armuri :: Sala armurilor-
Mergi direct la: