~Varsta->10 ani
~Data nasterii->18-09-2000
~Locul nasterii->intr-o piramida secreta,Egipt
~Casa:casa celor curajosi,Cercetasi
~Carti preferate->Oliver Twist,Harry Potter
~Personaje preferate:Voldemort,Hermione,Oliver Twist,Draco,Harry
~Descriere:inalta,par saten,ochi caprui(fura inima oricui
);sunt o persoana curajoasa in general,imi plac foarte mult calatoriile in natura,imi place sa dansez,sa citesc,sa fac sport si veti descoperi si singuri alte calitati de-ale mele
Istoria familiei:mama->Juliet Lily Bals,fiica unui mare faraon ;tata->Cornelius Custer Bals,fost degustator regal.
Ambii sunt vrajitori.La inceput au locuit in Egipt,insa cu timpul au descoperit ca au puteri magice.Au vrut sa stie cum sa le controleze asa ca s-au mutat in Romania.Aici au convins-o pe directoarea de la Hogwarts ,Patty W. Weatherby sa le dea cateva lectii.S-au dovedit a fi foarte priceputi si peste doar un an stiau foarte multe despre magia alba si neagra.Peste 5 ani am aparut eu.De asemenea,am avut puteri vrajitoresti.Am primit o scrisoare de la Hogwarts si de atunci studiez aici.
~Materia preferata:-in scoala incuiata->limba romana si educatia fizica;-la Hogwarts->A.C.M.N.,Vajthat si Potiuni.
~Materia detestata:-in scoala incuiata:matematica,muzica,istoria si geografia;La Hogwarts:Previziuni despre Viitor.
Hobby-uri:cititul
,navigarea pe internet,desenul si dansul
Cam atata despre mine,Rose Adnana Juliet