AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Al doilea campionat de vajthat

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Drake Nevermore
Anul VI
Drake Nevermore

Data de înscriere : 04/11/2010
Vârsta : 27

Al doilea campionat de vajthat Empty
MesajSubiect: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 6:30 pm

Pe avizier aparu o notificare ca va incepe noul campionat de vajthat.
Breno era entuziasmat mai ales ca primul meci era impotriva celor de la Viperini care aveau noi matahale in echipa.
Eu stiam ca aveam sanse sa castigam mai ales dupa evolutia echipei noastre.
In dimineata meciului,Breno impietri un Viperin si acum era certat de directoare.
Ne-am dus impreuna la stadion si am intrat in vestiar unde era deja toata echipa.
Sus In jos
Kristin Day
Anul V
Kristin Day

Data de înscriere : 25/04/2010
Vârsta : 28

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 6:39 pm

Asteptam cu nerabdare sa inceapa meciul. Tineam cu cercetasii. Intotdeauna tineam cu cercetasii. Si stiam sigur ca noile matahale ale viperinilor n-au sa reuseasca sa le tina piept Cercetasilor.
"Kristin!" am auzit de undeva din spatele meu.
"Patty!!" am strigat fericita cand am vazut-o pe prietena mea.
Dar n-am avut timp de conversatii. Cercetasii ieseau pe teren. "Haide Drake!!! Hai Cercetasiii!!!" m-am surprins strigand. Am auzit de langa mine "Hai Andreeeeeewwww!!!!" striga Patty din toti bojocii. Ce galerie faceam noi doua. Lumea se uita lung la noi.
Sus In jos
http://mythemuse.blogspot.com
Andrew Breno
Wizard
Andrew Breno

Data de înscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 7:11 pm

Cand am auzit tipatul lui Patty, am intors imediat capul. Mereu simtisem ceva pentru ea, si nu ma asteptam ca ea sa simta ceva pentru mine. Dar eram hotarat sa fac meciul vietii mele.
Echipa Viperinilor!striga comentatorul. Iata-i pe Mason, Derek, Blake, Vandey, Soul, Balde si capitanul lor.......Sath.
Cercetasii: Hardy, Rogers, Breno, Weatherby, Dalton, Alice si.........Frank!

-Sa inceapa meciul! striga arbitrul......
Sus In jos
Drake Nevermore
Anul VI
Drake Nevermore

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 7:19 pm

M-am urcat pe matura si m-am dus in dreptul portilor.
-Si meciul a inceput!zise comentator.Balonul este la Derek,arunca la Blake,Blake il scapa dar il prinde Derek,Derek e singur cu portarul!
Eram fata in fata cu o matahala.Ma privea respirand sacadat pe gura.
Arunca si m-am indreptat spre dreapta dar el aruncase spre stanga.Am tras de matura am lovit balonul cu capatul maturii.
Balonul zboara si intra direct in poarta Viperinilor.
-Hardy apara si marcheaza!urla comentatorul.Este 10-0 pentru Cercetasi...
Sus In jos
Cassie Duvall
Headmistress
Cassie Duvall

Data de înscriere : 19/04/2010
Vârsta : 28

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 9:15 pm

Bag doar un mic OOC : Laughing Eu sunt si in echipa si in stadion sustinand cercetasii Laughing ?
Sus In jos
https://dumbledore.all-up.com
Andrew Breno
Wizard
Andrew Breno

Data de înscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyLun Dec 20, 2010 9:16 pm

OOC: cam asta ma gandeam si eu. Dar oricum, nu poti sa iesi din echipa....
Sus In jos
Drake Nevermore
Anul VI
Drake Nevermore

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat EmptyMar Dec 21, 2010 8:37 am

Multimea aclama!
-Balonul este la Alice!urla comentatorul.Alice paseaza dar balonul este interceptat de Mason care paseaza lui Blake,Blake inaineaza si se fereste de un balon-ghiulea trimis de Breno.Blake paseaza lui Mason care arunca.Si Hardy apara!
Balonul este la Rogers.Rogers paseaza lui Dalton.Dalton a ajuns la poarta dar Balde apara.Mason se lupta cu Rogers care reuseste sa ia balonul si inscrie!20-0 pentru Cercetasi.

Patty era sus de tot cautand hotoaica iar Breno si Frank loveau baloanele ghiulea in jucatorii viperini.
Deodata m-am trezit fata in fata cu doua matahale.
-O sa platesti,zise unul.
Arunca si marca.Acum era 20-10 pentru noi...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Al doilea campionat de vajthat   Al doilea campionat de vajthat Empty

Sus In jos

Al doilea campionat de vajthat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un campionat insangerat
» Vajthat:Selectia!
» Campionatul de vajthat.
» Maturile de Vajthat
» Vajthat ~ Introducere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum