| Introducere in VIITOR! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rain A. Drop Anul II
| Subiect: Introducere in VIITOR! Mar Apr 12, 2011 8:34 pm | |
| Imediat se suna,iar elevii trbuie sa intre la ora.Prima mea o ora pe care o predau...prima mea incercare de ai invata pe ceilalti ce inseamna minunata lume a Astronomiei.Am urcat in Turn si am inceput sa aranjez lucrurile ca sa ofer un spatiu mai relaxant.Am asezat pernele in jurul uneor mese circulare si am sters mica tabla. Dupa acestea m-am asezat in fata semineului in care mai palpaia flacara ce o stinsesem la inceputul pauzei.Emotiile incepeau sa ma inunde si incepeam deja sa-mi fac griji asupra orei."Stiu ca pot..." imi tot repetam in minte.
-Doamna profesoara,pot sa intru??a intrebat un elev in pragul usii.
Ultima editare efectuata de catre Rain Drop in Lun Apr 18, 2011 5:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Mar Apr 12, 2011 9:01 pm | |
| Era prima ora de astronomie.Urcam innebunit scarile si cand am ajuns in fata usii de Astronomie nu era nimeni. Am privit spre usa apoi am deschis-o si inauntru era o profesoara noua pe care o mai observasem pe coridoare si care fusese prezentata de directoare ca noua profesoara de Astronomie. -Doamna profesoara,pot sa intru??am intrebat eu. Profesoara,care aranjase ceva se intoarse spre mine putin mirata probabil de faptul ca eram acolo asa de repede. -Da,colegii tai trebuie sa soseasca,spuse profesoara. M-am asezat in prima banca in timp ce profesoara intrase pe o usa din spatele catedrei.Am privit curios spre decoramentele camerei pe care nu o mai vazusem niciodata atat de aranjata... | |
|
| |
Aprile D'Art Anul I
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Mar Apr 12, 2011 9:10 pm | |
| Urcam scarile linistita si fericita. Ce altceva puteam sa fac decat sa tot urc si sa urc. Cumva nu imi placea sa cobor , dar asta nu ma oprea sa nu iau intr-o directie anume. Asa ca luat curba care mi se parea mie mai simpatica si am vazut un baiat la usa care vorbeste cu profesoara mea , adica noastra , de astronomie. 'Ah. Sigur. Azi e prima ora! Nici n-am uitat...' incercam eu sa ma linistesc si sa par cat se poate de calma. Am luat-o inainte prefacandu-ma ca sunt total constienta de ceea ce vreau asa ca am pasit in pragul usii. "-Cioc , cioc. Pot sa intru , nu?" am intrebat eu linistita si amuzata. Ma amuza faptul ca desi nu stiam sau uitasem ca e prima noastra ora eram a doua in clasa. Asa ceva nu se intampla des. Mereu ajung ultima din ceva motiv anume. Motivul nu stiu , eu mereu dau vina pe timp. Timpul asta este pur si simplu prea scurt. "-Deci pot nu?" am intrebat eu inca odata deja apucandu-ma sa rad. NU vroiam sa rad asa din prima , dar nici nu puteam sa stau acolo nemiscata si fara sunet. Pentru asta sunt inventate statuile,
| |
|
| |
Rain A. Drop Anul II
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Mier Apr 20, 2011 3:50 pm | |
| -Cred ca nu vor mai veni alti elevi asa ca vom incepe.Deoarece sunteti doar voi doi veti forma o echipa...Aprile,Drake va rog sa va apropiati. Cei doi elei se asezara la o masa si se uitau atenti la mine.Pareau interesati de ceea ce vom face asa ca am inceput. -Accio căni! In acel moment doua căni incepura sa zboare prin turn.Cei doi urmareau cănile ce veneau cu viteza asupra lor,apoi usor se asezara in fata acestora."Sper ca o reuseasca...nu toti au aceasta putere si pentru unii va deveni plictisitor asa ca..." Am zambit la cei doi si am continuat: -Este cafea.Va rog sa gustati,apoi sa va dati cana coechipierului.Dupa acestea incercati sa-i ghiciti! | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Mier Apr 20, 2011 7:29 pm | |
| Am luat o sorbitura din cafea si Aprile facu la fel.Era o cafea dulce si rece numai buna pentru caldura din turn.Am mai luat si alte sorbituri in timp ce profesoara ne urmarea din cand in cand in timp ce citea dintr-o revista.Cand am terminat cafeaua i-am dat cana lui Aprile si am luat-o pe a ei si am inceput sa privesc in ea. -Pai,inceput Aprile.Vad un om.Si langa un sac...ba nu e ca o secure. -O secure?am exclamat eu. -Da-mi si mie sa ma uit,spuse profesoara calm si lua cana.Este vorba despre un prieten pentru ca are acel sac.Care este in perocul din cauza acelei secure.Poate e vorba despre un accident care e posibil sa-l aiba...Acum e randul tau. Am privit din nou in cana lui Aprile.Vedeam niste animale dar nu imi dadeam seama ce sunt. -Vad niste iepuri,am spus eu. -Sunt pisici!rase profesoara.Ai multe prietene. -Si mai vad o pasare si un patrat,am continuat eu. -Este vorba despre o bufnita care aduce o scrisoare,zise profesoara la fel de calm... | |
|
| |
Rain A. Drop Anul II
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Mier Apr 20, 2011 7:53 pm | |
| -Inseamna ca va primi vesti... -Bune?intreba Drake. -Este alba sau neagra bufnita? -Nu-mi dau seama...e alba... -Asa e!Va primi vesti bune.20 de puncte se duc la ODS.Deja ati intrat in lumea neprevazutului si a previziunilor.De acum inainte, daca veti incerca si daca va veti dori,veti progresa in aceasta materie.Felicitari!am spus eu.Va voi da tema,apoi vom mai incerca sa ghicim:
TEMA
1.Ce inseamna Previziuni despre Viitor? 2.Care sunt ramurile acestei materii?(tarot,vise,etc...cel putin 5 exemple) 3.Alegeti una dintre ramuri si explicati-o!
OOC:1.Drake incearca sa nu mai scrii replicile personajului meu. 2.Tema mi se trimite prin PM in cel putin o saptamana. | |
|
| |
Rain A. Drop Anul II
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Sam Apr 23, 2011 3:41 pm | |
| Puncte:Aprile D'Art-50 puncte Cassie F.W. Duvall-50 puncte
Note:Aprile D'Art-10 Cassie F.W. Duvall-10 | |
|
| |
Rain A. Drop Anul II
| Subiect: Re: Introducere in VIITOR! Sam Mai 14, 2011 9:46 am | |
| | |
|