| Bun venit la Hogwarts! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cassie Duvall Headmistress
| Subiect: Bun venit la Hogwarts! Joi Apr 22, 2010 11:51 am | |
| Priveam fericita Marea Sala. Era plina. Cercetasi, Ochi de Soim, Astropufi si Viperini, statea cu totii in jurul meselor lungi pna in capatul salii. Pe usa mare intra tmid cate un nou elev. Si apoi, se apropie profesoara McGonagall cu un grup de ctiva prichindei. Da, erau anul intai si asteptau nerabdatori sa fie sortati. Unii speriati, altii fericiti, altii vorbareti, cu totii vroiau sa stie in ce casa vor ajunge. Nu dureza mult pana cand toti elevii sunt sortati. Aplauzele zguduioase rasunau in intreaga sala. Ma ridic si cu un semn reduc sala la liniste. Trebuia sa.mi tin discursul. -Bun venit dragi elevi. Ne aflam la Hogwarts impreuna pentru inca un an. Nu vreau sa va plictisesc prea mult, asa ca va spun doar un calduros "Bun venit!". Trebuie sa recunosc ca sunt foarte fericita sa ma aflu printre voi, si de emotii am cam uitat ceea ce vroiam de fapt si de drept sa zic. Dar oricum, cred ca in moemntul de fata cuvintele sunt de prisos. Cu o bataie din palme, mesele se umplura cu mancaruri. Da, era minunat. -Pofta buna! Am rams putin in picioare, privind mandra la copii veseli. OOC: Continuati voi, din punctul vostru de vedere (flositi pers. I :"Priveam la masa plina cu mancare"; "Doream sa.mi fac cat mai multi prieteni", etc..) | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Sam Oct 30, 2010 4:55 pm | |
| -Mda.... imi spuneam in minte. Sunt curios ce vrea sa ne spuna directoarea... Nu eram inalt....aveam doar 1.48 m. Aveam un par negru si purtam ochelari. Aveam ochii caprui si o fericire incredibila in suflet. Faptul ca fusesem sortat la Casa Cerecetasilor era minunat. Dintr-o data insa am realizat ca imi e o foame de lup. Nu mancasem decat 3 broaste de ciocolata in Expres toata ziua. M-am uitat la masa si abia atunci am vazut un lucru.... farfuriile nu mai erau goale! Ma uitasem la directoare in tot acest timp si POC! farfuriile s-au umplut din senin. Erau toate mancarurile posibile acolo... Dupa ce am mancat mi-am ciulit urechile sa aud cateva discutii de la masa noastra. 3 elevi din anul I erau cufundati intr-o discutie despre statutul sangelui. Alti 3 elevi ce pareau sa fie din anul IV vorbeau despre Vajthat. Cei mai ciudati insa erau 2 elevi din anul VI care isi tineau capetele apropiate si susoteau intre ei. Din nefericire pentru mine, nu am putut decat sa aud franturi de conversatie: -Nu poti.......scrisoare.........lui! spunea unul dintre ei. -Da dar.......baniii.........medalionul........toate obiectele sunt......! Insa nu aveam sa aflu cum sunt acele obiecte. Mancarea disparuse si directoarea se ridicase in picioare.
OOC: Continuati. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Oct 31, 2010 12:35 am | |
| Am mai privit inca odata intreaga sala. Era atat de minunat ca dupa o vacanta lunga, in care imensul castel parca striga in gura mare "SINGURATATE", sa vezi din nou plina Sala Mare. Mai mai sa.mi iasa inima din piept de fericire. Era al doilea meu an ca directoare in scoala si probabil asta era de fapt motivul. Am batut din palme, sperand ca multimea de copii sa se opreasca putin din vorbit. Oare unde imi era capul? Atata popor sa faca liniste doar dintr.o bataie de palme? Nu.. Aveam nevoie de ceva mai puternic, mai zgomotos. Si parca anul trecut mi.am spus sa nu uit sa.mi cumpar un fluier din ala ca al incuiatilor. Cu siguranta imi era de folos acum. M.am intors putin catre profesori si unul din ei s.a aratat binevoitor sa faca liniste in sala. Acum ca toti ochii erau atintiti asupra mea, am inceput sa vorbesc: -Ma bucur nespus de mult ca sunteti cu totii aici. Sper ca v.a placut mancarea din seara aceasta. Sau nu? Din sala se auzi un murmur aprobator. -E bun atunci. Cei din anul I vor fi condusi de perfectii casei din care fac parte catre camera lor de zi. Ceilalti.. Stiti drumul. Sau cel putin asa sper. Si aici ma refer in mod special la tine Kate. Sper sa nu ne trezim din nou cu tine prin cine stie ce cotlon a castelului. Sala incepuse sa rada. -Si inca ceva.. Ingrijitorul castelului m.a rugat sa nu uit sa precizez ca sunt interzise orice fel de, citez "tampenii pocnitoare fara cap, creier sau picioare". Personal sa va spun, am coborat putin vocea, nu stiu ce a vrut sa spuna prin aceasta enumeratie putin aberanta. Am ridicat din nou vocea: Elevii ce se simt cu musca pe caciula (Si ma uitasem la cei doi elevi din anul VI de la Cercetasi) sunt rugati sa intrerupa orice plan ar avea ei in minte si care ar putea avea ca rezultat aruncarea Hogwarts.ului in aer. Daca cineva mai are si alte intrebari, le poate pune acum. Am zambit. Un elev din anul I presupun, ridicase mana. -Spune... | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Oct 31, 2010 12:46 am | |
| -Doamna directoare, am auzit din discutiile de la masa ca Cercetasii cauta un nou Prinzator! Nu va luati dupa statura mea, am foarte multa forta in maini! Stiu ca elevii din anul I nu au voie sa joace pt. echipa Casei dar......... In sala incepusera soaptele. Multi se uitau cu uimire si, si mai multi aveau o expresie de parca se abtineau sa nu izbucneasca in ras pe fete. Toti se uitau la baiatul curajos din primul an care eram eu. Directoarea facu semn cu mana si susotelile incetara. -Dar, credeai ca voi face o exceptie nu? spuse directoarea zambind. Ei bine ma tem...... Multi aveau expresii ironice pe fata si satisfacute. -.......Ca regulile sunt facute pt. a fi incalcate uneori! spuse directoarea spre mirarea tuturor. Ai dreptul sa participi la selectiile pt. noul Prinzator al Cercetasilor! Dar totul depinde de tine! -Va multumesc doamna directoara! am spus si m-am lasat usor inapoi pe banca cu un sentiment de fericire si satisfactie in suflet..... | |
|
| |
Danzel Luke Norman Anul V
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Lun Noi 01, 2010 7:11 pm | |
| Cand am auzit ca Breno un elev din anul I candideaza , sa cad de pe scaun... Mai bine era sa nu stiu...Mesele de la cele doua case erau apropiate si puteam auzi.A fost un destul de mare "soc"cand am fost sortat la ochi-de-soim si separat de cel mai bun prieten al meu.Avem multe in comun. -Brenoo!strig eu -LINISTE!se rasti doamna directoare la mine si eu lasanduma in jos pe scaun rusinat -Cum teai gandit ca poti tipa asa fara sa te auda directoarea? spuse colegul meu Am facut abstractie de cuvintele lui. -Bun venit inca odata Bobocilor din anul I si le doresc un an cat mai placut!Sefii de casa inca nu sau hotarat vom mai vedea maine la aceeasi ora .Campionatul de vajthat sar putea sa fie anul asta.Veste buna pentru voi.Cam atat.Puteti continua sa mancati. Urma cateva clipe de aplauze si ... | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Lun Noi 01, 2010 8:35 pm | |
| Majoritatea elevilor incepusera sa se ridice de la mese. Era clar ca nu le mai era foame. Fusese un soc pentru majoritatea elevilor sa afle ca un elev din anul I va candida pentru postul de Prinzator. Puteam fi cel mai tanar jucator de la Harry Potter incoace. M-am ridicat si m-am uitat in stanga si in dreapta. Mai mult de jumatate din Marea Sala ma privea. Chiar si pentru mine era prea mult asa ca am plecat alaturi de ceilalti Cercetasi din primul an. Era si o fata Cryssy Smith, care se uita ciudat la mine. Nu stiam daca sa o atentionez sau sa ma indepartez. Am ales pana la urma a doua varianta. Dintr-o data insa am auzit cum cineva ma striga: -Breno! Breno! M-am intors si l-am vazut pe Danzel. Alerga pur si simplu catre mine incercand sa reziste suvoiului de oameni care se indreptau catre camerele de zi. -Cum de te lasa sa candidezi la Prinzator? ma intreba Danzel cand ajunse la mine. -Nu stiu, dar ma lasa. Si voi castiga acel post! am spus dupa care am urcat scarile de marmura dupa ceilalti Cercetasi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Lun Noi 01, 2010 11:05 pm | |
| M.am apropiat de cei doi baieti: "Daanzel.. Daca nu ma insel tu esti de la Ochi de Soim si nu inteleg cum se face ca esti in rand cu Cercetasii. Oare de ce am senzatia ca voi doi o sa.mi faceti mari probleme in acest nou an?" Se uitara la mine si spusera in acelasi timp: "Va inselati." "Nu cred. Nu ma insel niciodata..", iar apoi am adaugat in soapta: "Doar cand vine vorba de bomboane.. Mereu cand cumpar ceva ma iau dupa ambalaj si cred ca va fi ceva bun.. Dar mereu iau numai dulciuri cu gusturi oribile.. Nu cred totusi ca sunt bine numite dulciuri. Ar trebui facuta o lege pentru interzicerea bomboanelor cu gust de muci.. Sunt oribile." Le.am zambit si am dat sa plec. Insa Danzel ma opri si ma intreba: "Doamna Directoare.. Dumneavoastra predati ceva?" "Da, sigur ca predau ceva", am zambit. "Si ce anume predati?", insista baiatul. "Potiuni. Cand eram si eu cam de varsta voastra pur si simplu adoram Potiunile. Asa ca acestea au fost sa fie drumul meu in viata. Mai predau si Studiul Incuiatilor, dar asta se studiaza mai rar. Totusi, cred ca ar fi cazul sa mergeti in camerele voastre de Zi. E deja foarte tarziu si maine veti avea o zi grea.." "Da doamna directoare". M.am indepartat zambind. | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Lun Noi 01, 2010 11:18 pm | |
| -Pai, cred ca doamna directoare are dreptate, spuse Danzel. -Cu problemele sau cu Camera de Zi? am intrebat repede. -Cu Camera, normal. -Aaa da, am spus. Atunci eu ma duc dupa ceilalti. Pa! Poate avem ora impreuna maine. -Mda poate, spuse Danzel. Noapte buna! Am plecat dupa ceilalti inca rasunandu-mi cuvintele directoarei in cap:"Oare de ce am senzatia ca voi 2 o sa imi faceti probleme in acest an?". Poate ca Danzel le luase in gluma dar eu nu puteam sa nu ma gandesc ca nu are dreptate. Am mers mecanic dupa ceilalti si nici nu stiu cum de am retinut parola ("Rodie Rosie"). M-am trezit de abia pe scarile care duceau spre dormitoare si am observat o mica placuta pe care scria Anul I. Am adormit cu greu in acea seara gandindu-ma in continuu la cuvintele directoarei. A doua zi..... | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Joi Noi 04, 2010 3:23 pm | |
| Eram un elev nou.O urmam impreuna cu ceilalti pe o profesoara ce ne ducea la un joben petecit. Ma gandeam ca ma va pune sa tranform jobenul intr-un soricel.Mai folosisem bagheta doar o singura data si nu credeam ca ma voi descurca. Directoarea a inceput sa strige numele unora dintre noi.Atunci mi-am dat seama ca trebuia sa probam jobenul si el ne va sorta intr-o casa de la Hogwarts. -"Hardy,Drake." M-am apropriat tremurand de joben si l-am pus pe cap.Am asteptat pana cand jobenul a strigat "Cercetasi". Nu-mi venea sa cred!Visul mi se implinise.Fusesem sortat la Cerceasi! M-am intreptat spre una dintre mesele de la Hogwarts care era foarte fericita.Stiam ca imi voi face multi prieteni printre ei. Directoarea a tinut un discurs foarte frumos dar chiar atunci un elev de langa mine a spus:"Doamna directoare, am auzit din discutiile de la masa ca Cercetasii cauta un nou Prinzator! Nu va luati dupa statura mea, am foarte multa forta in maini! Stiu ca elevii din anul I nu au voie sa joace pt. echipa Casei dar..." Toata lumea si-a indreptat privirile spre el.Sala mare a fost inundate se soapte.Dar eu il priveam ca pe un erou.M-as bucura foarte mult ca sa devina Prinzator. | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Joi Noi 04, 2010 7:37 pm | |
| A doua zi m-am sculat iar ganditor si m-am dus la masa. Langa mine statea baiatul din tren, Drake Hardy. Fusese si el sortat la Cercetasi. Acum observam ca era mai inalt ca mine si un pic mai bine facut. Manca cu pofta, dar cand m-am asezat langa el a inghitit si s-a uitat la mine. -Tu esti cel care va candida pentru postul de Prinzator? m-a intrebat. -Da, am raspuns. Tu esti Drake, nu? -Exact! Am calatorit impreuna in Expres, Breno! As fi vrut si eu sa-i cer directoarei sa ma lase sa dau o proba pt. Portar, dar n-a fost sa fie. Mi-e cam frica de ea! -Asa si trebuie! se auzira din spatele nostru 2 voci. Ne-am intors si i-am recunoscut pe cei 2 elevi din anul VI de seara trecuta. -Poftiti orarele, bobocilor! spusera cei 2 in acelasi timp. -Oau, a exclamat drake, parca ati fi gemeni! -Mda nu-i asa Stevie? Cam are dreptate bobocul! -Cum va numiti? i-am intrebat. -Steve Dalton si prietenul meu, Barry Rogers! facu prezentarile Stevie. -Noi avem treaba, relua Barry, trebuie sa....... trimitem un colet! Cei 2 plecara, exact in momentul in care pe usile Marii Sali intra Danzel. -Hei, Danzel! l-am strigat. Vino putin! -Ce e? -Ii vezi pe aia 2 din anul VI? -Da, ce e cu ei? -Cred ca stiu cu cine sa ne punem in aceasta scoala! -Glumesti? Rogers si Dalton sunt celebri pt. poznele si problemele pe care le-au creat scolii, de-a lungul timpului! E o nebunie sa te intreci cu ei la asta! -Serios? am intrebat. Mai vedem noi! -Hei, Breno, uita-te pe program! am auzit vocea lui Drake. Incepem cu Transfigurare, apoi Istoria Magiei si, dupa pranz, 2 ore de Potiuni! -La comun cu Ochii-de-Soim! Bingo! am strigat. -Mda, prima ora cu directoarea! De fapt, primele ore! spuse Danzel. Esti gata sa faci o impresie buna? -Ca intotdeauna! am raspuns. Ma duc la Transfigurare. Hai, Drake, sa mergem! Pa, Danzel!......... | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Joi Noi 04, 2010 8:21 pm | |
| La ora de transfigurare profesoara era deja in clasa cand am ajuns. Ne-am pus undeva mai in spate sa putem sa jucam spanzuratoarea. Breno era foarte entuziasmat gandindu-se cum ii va intrece la probleme pe Stevie si Barry. Pana la urma ne-am hotarat sa gasim o cale de a merge in Hogsmeade.Gandindu-ne la ce fata va face directoarea cand va afla am uitat ca suntem la ora. "-...sau mai bine ne-ar explica domnul Hardy,zise profesoara.Se pare ca stie lectia pe derost.Treci in fata." M-am dus in fata fara sa am habar de lectie.M-am uitat la tabla si am vazut titlul "Vraji de Deluzionare" "-Pai,vrajile de deluzionare sunt vraji care ajuta la modificarea formei,am inceput eu sa spun." "-Ai avut noroc,zise profesoara.Dar pe viitor ai grija!" M-am asezat inapoi si am asteptat sa se sune. La Istoria Magiei am dormit fara sa stim macar ce ne-a predat profesorul. Astfel ne-am intors in Marea Sala unde am luat un pranz cum nu am mai luat demult. "-Tu chiar ar trebui sa dai proba la postul de portar,imi zise Breno." "-O sa vorbesc cu directoarea la sfarsitul orei de Potiuni,i-am raspuns eu. "-Salut Breno,salut Drake,zise Danzel.Sunteti gata de ora de potiuni?" "-Nu,trebuie sa merg sa imi caut Gustarile cu Surprize,zise Breno iesind pe usa de la Marea Sala.Ne vedem la Potiuni." Am mers cu Danzel la ora vorbind despre meciurile de vajthat legendare si Breno nu mai venea. Intrase profesoara iar atunci batu cineva la usa. "-Ma scuzati ca am intarziat!a zis Breno asesandu-se langa mine."
| |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Vin Noi 05, 2010 7:41 pm | |
| -Ce-ai facut de ai stat ata? ma intreba Drake. -Ti-am zis, am spus eu, mi-am luat Cutia de Gustari cu Surprize! -Nu te cred! imi spuse Drake. -Bine, Drake, daca vrei sa stii, mi-am luat o Nuga-Sange-din-Nas. Vreau sa o pun in ceaunul directoarei, sa vad ce se intampla. Am cautat-o mult, de aia am intarziat. Doamna directoare scria pe tabla ingredientele potiunii de azi, moment in care m-am strecurat si am pus in ceaunul ei Nugaua. Efectul fu exploziv! In momentul in care Nugaua atinse suprafata potiunii, ceaunul exploda cu un BANG! puternic. Am incercat sa fug, dar am auzit o voce murmurand: -Incarcerus! M-am trezit legat cu sfori strans de incheieturi. Danzel isi daduse imediat seama ce se intamplase. La fel si Drake! Drake, fiind insa din anul I , nu avu destul curaj sa vina si sa ma scape, insa Danzel incerca acest lucru, si se dovedi o prostie. Aceeasi voce murmura din nou: -Incarcerus! Am stiut ca si Danzel era legat fedeles. Fumul de la explozie se evaporase si acum directoarea statea in fata noastra: -Mai, mai,mai! Cuplul de soc! V-am zis aseara ca o sa-mi faceti probleme! Si eu nu ma insel! Potiuni Suplimentare pt. amandoi in weekend. Dupa selectie! In biroul meu! Imediat dupa ore......... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Vin Noi 05, 2010 7:52 pm | |
| Drake se gandi sa ne elibereze din sfori. -Finite incantatem!si sforile ne dezlegara -Lumos maxima!strig eu Incepu o lumina orbitoare.Nu puteai vedea nimic.Dupa ce lumina se termina Danzel disparu. -Homenum revelio!zice Breno Nu simti prezenta mea acolo.
| |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Vin Noi 05, 2010 7:57 pm | |
| Dupa selectii m-am indreptat cu Breno spre biroul directoarei. Danzel ne astepta deja la usa. "-O sa vin si eu sa-i spun ce s-a intamplat.i-am spus eu lui Breno." "-Stie cineva parola?intreba Danzel dar inainte sa primeasca raspuns garguinul se dadu laoparte si iesi directoarea. "-Va asteptam!zise ea taios.Treceti amandoi inauntru.Bine,vino si tu!adauga ea cand vazu privirea mea." Am urmat-o intr-un birou circular plin de portrete ale fostilor directori si intrumente de argint puse pe mese lungi. "-In primul rand felicitari pentru posturile de la Vatjhat,zise aceasta si am observat ca Danzel se inrosise cel mai tare." "-Nimeni nu mi-a mai facut asa probleme in scoala de la Dalton si Rogers incoace!striga aceasta.Am crezut ca daca va fi mai liniste in scoala daca vor termina ei dar vad ca m-am inselat!" "-Stiti,doamna profesoara...incerca Danzel sa zica" "-O sa faceti Potiuni Suplimentare toata saptamana!zise aceasta.Iar tu,Hardy nu ar mai trebui sa stai cu astfel de baieti sau o vei lua si tu pe cai gresite." "-Dar sunt prietenii mei!i-am zis eu directoarei.Nu as renunta la ei pentru nimic in lume." "-Bine!Puteti merge in camera de zi.zise directoarea fara sa tipe.Dar nu uitati ca acum v-am scazut 20 de puncte si v-am dat potiuni suplimentare dar data viitoare va voi lega in lanturi asa cum vrea ingrijitorul!" Am iesit din birou si am observat ca Breno parea destul de relaxat. Chiar atunci l-am vazut pe... | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Vin Noi 05, 2010 8:21 pm | |
| ingrijitor! Era prima data cand il vedeam. Avea o fata luguiata, cu trasaturi ciudate, si o expresie de scarba profunda pe fata. Ma asteptam sa ii dispara expresia cand ne vede, dar nu se intampla asta! Se uita la noi cu scarba intiparita pe chip! -Directoarea mi-a spus ca voi 2 (arata spre mine si Danzel), va luati la intrecere cu Rogers si Dalton! De abia am scapat de gunoaiele alea si acum veniti voi, nenoro......... Dar nu mai apuca sa spuna nimic! Drake il lovis pe la spate cu un Farmec de Tacere si se ascunsese dupa armura. Ingrijitorul se uita disperat in jur, incercand sa vada cine facuse acest lucru. Se indeparta luand-o la fuga spre statuia lui Barnabas cel Smintit. -Bine lucrat, Drake! Incepi sa inveti de la noi! -Draga Drake, nu are rost sa inveti de la pateticii astia, se auzi o voce cunoscuta. -Iarasi voi?! am spus exasperat catre Rogers si Dalton. Ce vreti? -Cine a facut Farmecul de Tacere pe ingrijitor? intreba Rogers. -Eu, spuse Drake. De ce? Vrei sa ne spui la directoare? -HA!HA!HA! uralra cei 2 prieteni. Sa te spun la directoare? Nu ne cunosti nu, Drake?..... | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Sam Noi 06, 2010 5:33 am | |
| "-Noi am creat cele mai mari probleme din scoala.zise Stevie.Imi aduc aminte ca i-am pus un dragon in biroul directoarei." "-Ba nu,era un sobolan.zise Barry." "-Sobolan sau dragon dar tot a speriat-o pe directoare.zise Stevie scotand ceva din buzunar." Se auzi un POC! asurzitor.Si apoi o multime de rasete. "-O sa va exmatriculez!se auzi vocea directoarei.In biroul meu imediat!" Si spoi am vazut-o pe directoare venind spre noi. "-Incarcerus!urla directoarea si niste frangii ii prinsera pe Stevie si pe Barry.Acum am motiv sa ma exmatriculez." Am plecat in turnul cercetasilor. Atunci mi-am adus aminte.Uitasem sa o intreb pe directoare daca ma lasa sa dau proba pentru portar si probele aveau sa fie a doua zi. "-Breno!am zis eu.Trebuie sa mergem la directoare." "-De ce?intreba Breno uimit.Doar nu vrei sa vii si tu cu noi la potiuni suplimentare?" "-Nu,dar nu am intrebat-o daca ma lasa sa dau proba pentru portar." "-Bine,hai."zise Breno. | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Sam Noi 06, 2010 6:38 pm | |
| Am coborat repede scarile din Turnul Cercetasilor. In momentul in care am vrut sa iesim pe portretul Doamnei Grase din tablou, i-am vazut pe Rogers si Dalton. Pareau fericiti, si vorbeau cu insufletire intre ei. -Mai,mai,mai! spuse Rogers la vederea noastra. Chiar credeati ca o sa fim exmatriculati? spuse el vazand privirea uimita pe care o aveam. -Probabil ca da, Barry! Imi pare rau ca i-am dezamagit pe boboci! spuse Dalton. Unde mergeti, porumbeilor? -Gura Dalton! spuse Drake foarte curajos. Si daca vrei sa stii, merg sa-i cer voie directoarei sa ma lase sa particip la probele pt. Portarul Cercetasilor! -Ai concurenta, nu Stevie? spuse Rogers razand. -Concurenta? am spus eu nedumerit. Adica si tu....... -Candidez pt. post! spuse Stevie in locul meu. Si cu o asemenea concureta nu cred ca e posibil sa pierd! Acum, sa te las sa treci, caci altfel plangi la mami! Am trecut linistiti prin gaura din portret, dar ne-am intors imediat spre cei 2: -Stiti, aveti o gura cam mare! spuse Drake. -Ne-ar placea sa taceti cateva ore! am reluat. Si amandoi am strigat:"Silencio", iar cei 2 au tacut! Era o priveliste foarte amuzanta: 2 oameni incercand sa vorbeasca dar nescotand nimic din gura, desi isi misca buzele! Am luat-o la fuga impreuna cu Drake spre biroul directoarei, razand in hohote...... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Sam Noi 06, 2010 7:49 pm | |
| Pe drum era Danzel langa portret. Cu o voce calma relaxanta portretul zis: -Ce a fost la inceput Pheonixul sau focul? -Un cerc nu are inceput!a zis Danzel si portretul se deschise. -Danzel!Unde e parola?Ai raspuns doar la o intrebare.striga Breno -A buna...Asa e la noi la Ochi-de-soim. -Mergem la directoare vrem sa ii spunem de mutii aia doi (au inceput sa rada) -Eu ma duc in camera de zi...Invat!(se auzi iar ras) -Ce inveti?(ras)intreba Breno -Invat cum sa inghet oameni!Am un plan maret sa o inghet pe directoare!(ras) -O sa te ajutam si noi dar deocamdata... | |
|
| |
Andrew Breno Wizard
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Sam Noi 06, 2010 11:52 pm | |
| -Avem treaba! spuse Drake. Trebuie sa o intreb pe directoare daca ma lasa sa candidez pentru postul de Portar al Cercetasilor! -Oau, bravo tie Drake! spuse repede Danzel dar nu mai parea asa de fericit. Atunci eu ma intorc la lucru. -Ce s-o fi intamplat cu el? spuse Drake, dupa ce Danzel intra inapoi in Camera de Zi a Ochilor-de-Soim. -Nu stiu! am raspuns. Dar cu siguranta ne ascunde ceva! Am plecat spre biroul directoarei de la etajul 2. Garguiul se deschise inainte ca noi sa fi spus ceva si directoarea cobori langa noi. Parea destul de furioasa. -Ce vreti? ne repezi ea pe mine si pe Drake. -Doamna directoare, incepu Drake, as dori sa va cer sa ma lasati sa candidez pentru postul de Portar al Cercetasilor! -In mod normal, nu as permite asta, tinand cont ca deja am lasat un elev din primul an sa participe la probe, spuse ea uitandu-se la mine. Dar, tinand cont de actualul portar al Cercetasilor (Stevie Dalton), cred ca te voi lasa, Hardy! Dar ai grija sa nu ma dezamagesti! Valabil si pentru tine, Breno! spuse ea intorcandu-se spre mine. Liberi! Am plecat fericiti..........
OOC: Danzel, nu ai folosit persoana I! | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 6:40 am | |
| Am plecat fericiti pentru ca a doua zi vom da amandoi probele la vajthat.Si cand sa urcam scara de marmura l-am vazut pe Danzel cu o matura urcand scarile spre turnul Ochi-de-soim. "-Ce crezi ca facea cu matura aia?ma intreba Breno." "-Nu stiu,i-am raspuns eu." OOC: Selectia o gasiti la Vajthat selectia.
Dupa selectie...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 8:55 am | |
| Comemntatorul spuse: -Acum probele pentru cautatori!Urmatorul Danzel Norman! Drake si Breno ramasesera masca.M-am uitat la ei si am inceput sa rad. -Trebuie sa zbori pana in Padurea Interzisa,dar sa nu intri in ea, sa te intorci sa dai o tura de castel si sa te intorci iar aici!Ai 5 minute. Breno se uita iar mirat cand a vazut ca eu m-am intors si cronometrul arata: 4.58
Ultima editare efectuata de catre Danzel Luke Norman in Dum Noi 07, 2010 9:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 9:00 am | |
| OOC: Danzel,tu erai cautator. Dupa Danzel mai urmara cativa dar nu reusisera mai putin decat 5.10 deci Danzel a devenit cautatorul Ochi-de-Soimilor. -Deci asta ne ascundea!imi zise Breno.Se antrena pentru a intra in echipa. -Se pare ca vom juca impotriva lui la urmatorul meci,i-am zis eu lui Breno. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 9:11 am | |
| OOC:da ai dreptate ... editez acum Coboram in jos spre ei si mam dat jos de pe matura. -Aha deci tu nu invatai cum sa ingheti oameni.zise Breno incercand sa faca un spirit de gluma -Oo ba da.Dar cate odata ma mai si antrenam (zambet) -Bine sa fie ca tine...Deci cand facem marea farsa cu inghetatul?zise Drake -Nu stiu nu imi iese prea bine si nici nu am pe ce sa exersez.Ne intalnim la noapte la marea sala!
OOC 2:se presupune ca asta era inaintea meciului nu?la ce ai zis tu drake mai sus | |
|
| |
Drake Nevermore Anul VI
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 9:53 am | |
| OOC: da era inaintea meciului.
Noaptea am exersat vlestemele de inghet si a doua zi aveam de gand sa il incercam pe niste Viperini. -Pe cine vom incerca?zise Breno privind cu jind spre viperini. -Nu stiu.zise Danzel.Dar ii vom astepta pe ei sa ne provoace. -Mai bine am incerca pe Peeves.am zis eu razand.Sau pe Stevie si Barry care vin spre noi. Stevie si Barry veneau spre noi vrand sa... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! Dum Noi 07, 2010 10:14 am | |
| arunce blesteme pe noi. -Glacius!strig eu si vraja il ingheta pe stevie pe jumatate. -Ce se intampla?scoatema de aici!Blesteamai!striga stevie -Glacius!strig iar spre Stevie dar data asta era inghetat complet.Va ramane inghetat cam vreo ora. -Crucio!striga Barry -Feritiva! Am sarit toti in toate partile. -Expelliarmus!striga Breno -Expelliarmus!striga Barry -Expelliarmus!striga si Drake -Expulso!strig si eu Acum erau trei vraji una contra alteia.Defapt in potriva lui Barry. OOC:sa zicem ca ei erau in ultimul an si normal ca au invatat despre ele si le-au mai si incercat OOC2:exista si iernitus:) este o vraja de transfigurare transforma vara in iarna dar daca e folosita pe oameni ii ingheata pentru o ora ma rog
Ultima editare efectuata de catre Danzel Luke Norman in Dum Noi 07, 2010 10:21 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bun venit la Hogwarts! | |
| |
|
| |
| Bun venit la Hogwarts! | |
|